2

~ He posted my PICT ~

Well.... Time kaseh atas komen2 semua nyer. Jika semua yang kat luar sane tak mahu percaya up to you. Tak de pun nak bersangka buruk + nak tutup periuk nasi si tut tut tut..... I still got resit + bank in slip + all sms + ym conversation (me + si tut tut tut). I will upload it tmrw, coz i need to scan it first, right? Total payment i made is RM 1500. He bank in to me last 2 month RM 500. Then after that he bank in Rm 100, Rm 100. He promise me to bank in b4 13 April, but he fail to do so. Until i sms him and asking about the balance. Might be my sis aka INA PINK overlook for that RM 200. Kalo dia betol banyak duit, kembalikan la DUIT kami2 yang miskin ni. Yang tak layak nak membayar pakej dia yang MELETOP2 tu.. Betol tak? Tak baik makan duit "orang miskin" ni..

Tuhan tu MAHA MENGETAHUI dan MAHA MENDENGAR segala2nya. Tak dapat ape pun jika kiter menipu sume bagai ni. I don't get any benefit pun tok berkata BOHONG di sini.. Takl de dapat duit mahu pun name kat dunia nih. BOHONG ... dapat DOSA ade la. Niat di hati ni, tak mahu ade insan lain yang bakal menjadi "RAJA sehari" tertipu + alami ape yang saya hadapi!! Saya tidak bercakap kosong!! Kepada mereka2 yang sudah mengalami nyer, same2 kiter tunggu hari pembalasannyer....

Dalam banyak2 komen, ade satu ni memang menarik hati ku..


askum..... aha...dia nie penah dtg my butik....mmg bnyk songeh..itu nak..ini nak..adoi..pening kepala akak...kite bkn x bole x nk bagi ape yg dia nak..tp bujet dia ciput..mcm mane..? akak beli barang2 bukan dengan daun...petik kat laman rumah... lagi2 sekarang ni semua naik harga...nk bayar upah pekerja..driver..beli bunga..kain..n lain2...semua kena guna duit.. okla... pada mak2 andam yg ade kat msia ni,harap bersabarla kalau dpt client mcmni.. ok..salam.

Sun 3-May-2009 12:32

Posted by:mak andam serik cheras


Setahu aku la, aku cuma pegi beberapa butik saja..... Cheras? Ade satu je, tu pun temankan my friend, OK!! Well nak mereka2 cite pun, jangan la melampau sangat2!! MENIPU!!


Komen2 yang sebelum nyer WAJIB di keluarkan, kerana ADA INSAN lain yang ingin mengambil kesempatan memburuk2 kan nama orang lain! TAK BAIK sungguh manusia itu!! KAK ZAIFIE telah memberikan kenyataan, BUKAN BELIAU yang menge"post" komen tersebut.. BUKAN KAK ZAIFIE. Kemaafan di pinta yeerk, KAK ZAIFIE..

(update on 7th MAY )




~ ingat pembalasan dari NYA~
mungkin bukan di dunia, tunggu je la

2 comments:

cik nana~ said...

weh...aku tak paham la. ape cite tetiba ade org lain lak nih?

Creepy Lily said...

selain dari aku, ade insan lain yang tertipu rupanyer!
cuba bace komen2 yang kat bawah tu.. sian dia org, sama cam aku!!

Post a Comment

Back to Top